Elektro instalacije
Energetsko napajanje objekta se izvodi isključivo u skladu sa projektom. Merenje potrošnje električne energije je izvedeno uvek posebno za svaku stambenu jedinicu, poslovnu jedinicu, i opštu potrošnju za stepenišni deo i kotlarnicu posebno. Sve instalacije se vode u zidu pod malterom. Izveden je veliki broj monofaznih i trofaznih utičnica i izvoda, sve u skladu sa važećim propisima. Predviđene su sledeće elektroenergetske instalacije :

• instalacija osvetljenja
• instalacija izvoda i utičnica za priključak termičkih i ostalih potrošača električne energije
• instalacija upravljanja potrošnjom pojedinih potrošača (bojler u kupatilu, mašina za pranje veša) i signalizacija niže tarife
• instalacije slabe struje (telefon, tv instalacija, interfon), temeljni uzemljivač i gromobran.

Instalaciona oprema, odnosno svi prekidači i sve priključnice (sem trofaznih) su proizvođača “Schneider electric” - program “Anya” - beli. Sklopna oprema (automatski prekidači - osigurači, kontaktori i relea) su od poznatih proizvođača “Schneider elecrtic” ili “Legrand”, a instalacioni kablovi su domaće proizvodnje najviše klase.

Pored kvalitetnih materijala i stručne ugradnje, posebno ističemo funkcionalnost naših instalacija. U svakoj prostoriji postoji dovoljan broj utičnica za stuju koje su pravilno postavljene u zavisnosti od namene prostorije, a svaka dnevna i spavaća soba je opremljena sa izlazom za kablovsku televiziju.

Svaka stambena jedinica ima izlaz za dva telefonska broja, kao i za ADSL uređaj (internet, digitalna televizija). Objekat je opremljen interfonskom instalacijom sa video nadzorom.

  
3592 čitanja · Štampaj
Ponuda stanova
za osobe sa posebnim potrebama
(invalidi i teško pokretni)


do 45 m2

45 m2 - 70 m2

70 m2 - 100 m2

preko 100 m2

###############
AKCIJA U TOKU
###############
spacer
Projektovanje i nadzor
Ozakonjenje objekata, projektovanje, nadzor, konsalting i izgradnja stambenih i poslovnih objekata
spacer
Tražite investitora...?
Budite naš partner!

Ukoliko u svom vlasništvu imate plac na nekoj atraktivnoj lokaciji na kojoj postoje uslovi za izgradnju - javite nam se.

spacer
Kontakt
M INVEST d.o.o.

Ul. Kosovska 97, lokal br.3
37000 Kruševac
037/421-200
037/421-202
064/0014488
kontakt@minvest-krusevac.com

Zakažite razgovor...
spacer
Zakup poslovnog prostora


Želite da zakupite poslovni prostor na atraktivnim lokacijama u Kruševcu? Pogledajte našu aktuelnu ponudu...

spacer