Izgrađeni objekti i objekti u izgradnji
Lokacija novog objektaStambeno - poslovni objekat spratnosti P+2+Pk koji se nalazi na kat. parceli br. 2443/12 KO Kruševac u ul. Nova Kosovska bb u Kruševcu. Objekat se nalazi na atraktivnoj lokaciji preko puta otvorenih bazena, gde se u sklopu sportskog centra nalaze još i: zatvoreni bazen, tereni za tenis, tereni za košarku, tereni za mali fudbal, teren za odbojku na pesku i hala sportova. U neposrednoj blizini objekta se nalaze dve srednje škole, osnovna škola i vrtić, kao i veliki prehrambeni market tako da je budućim stanarima sve na dohvat ruke.

Objekat nudi 39 stambene jedinice koje se nalaze na tri etaže (13 jedinica po etaži), različitih kvadratura od 23 m2 do 90 m2, pa pokriva više ciljnih grupa od roditelja sa decom kojima najviše odgovara stan sa dve ili tri spavaće sobe u intimnoj zoni, do garsonjera i jednosobnih stanova koji se obično kupuju za rentiranje.

U prizemlju objekta se nalazi poslovni prostor na 640m2 namenjen za rentiranje. Poslovni prostor je potpuno fleksibilan- mogućnost formiranja od jednog do 13 poslovnih jedinica i namenjen je rentiranju.

Objekat je izgrađen u skeletnom sistemu, markom betona MB 30. Zidovi stambenog dela objekta izvedeni su termo blokom, demit fasadom sa stiroporom debljine 5cm i akrilom marke "rofix". Ugrađena je petokomorna pvc stolarija na stambenom delu objekta i aluminijumska sa termo prekidom na poslovnom delu objekta (sve montirano na slepom štoku). Na poslovnom delu objekta fasada je odrađena u pretsižnom granitu. Objekat ima centralno grejanje sa gasom kao energentom.

Krov je ventilisani, izrađen od tegole na kvalitetnoj drvenoj konstrukciji, sa odgovarajućom termoizolacijom. Održavanje krovne konstrukcije, krovnog pokrivača i limarije na krovu zaključno sa horizontalnim olucima u celoj površini krova je povereno vlasniku tavanskog prostora.

U stambenim jedinicama je odrađen višeslojni bukov parket prve klase proizvođača "Tarkett", ugrađen na plivajućem podu, izlakiran sjajnim i veoma otpornim petoslojnim "proteco" lakom sušenim pod UV lampama. Sistem veze između dasaka je T-lock čvrst spoj koji ne dozvoljava razdvajanje dasaka.

Ovo je samo nešto osnovno o lokaciji i gradnji ovog objekta, za više informacija o gradnji, završnim radovima i opremi pogledajte sekcije GRUBI GRAĐEVINSKI RADOVI i ZAVRŠNI RADOVI .4330 čitanja · Štampaj
Ponuda stanova
za osobe sa posebnim potrebama
(invalidi i teško pokretni)


do 45 m2

45 m2 - 70 m2

70 m2 - 100 m2

preko 100 m2

###############
AKCIJA U TOKU
###############
spacer
Projektovanje i nadzor
Ozakonjenje objekata, projektovanje, nadzor, konsalting i izgradnja stambenih i poslovnih objekata
spacer
Tražite investitora...?
Budite naš partner!

Ukoliko u svom vlasništvu imate plac na nekoj atraktivnoj lokaciji na kojoj postoje uslovi za izgradnju - javite nam se.

spacer
Kontakt
M INVEST d.o.o.

Ul. Kosovska 97, lokal br.3
37000 Kruševac
037/421-200
037/421-202
064/0014488
kontakt@minvest-krusevac.com

Zakažite razgovor...
spacer
Zakup poslovnog prostora


Želite da zakupite poslovni prostor na atraktivnim lokacijama u Kruševcu? Pogledajte našu aktuelnu ponudu...

spacer