O nama
M investPreduzeće "M INVEST" D.O.O. sa sedištem u Kruševcu u ul. Kosovska 97 lok.3, je osnovano 01.02.2005.godine. Naša pretežna delatnost je razvoj projekata o nekretninama. Iza sebe imamo izgrađenih pet stambeno - poslovnih objekata i nekoliko privatnih kuća.

Kod razvoja i realizacije jednog projekta koji za cilj ima izgradnju kvalitetnog stambeno - poslovnog objekta koji je namenjen tržištu prilazimo vrlo profesionalno i bitno nam je da radnici na svim nivoima odrade svoj posao kvalitetno i sa puno pažnje, počevši od traženja atraktivne lokacije i izrade idealnog projekta za tu lokaciju, preko rešavanja imovinsko - pravnih odnosa i pribavljanja tehničke dokumentacije, do same izgradnje kao i prodaje ili rentiranja stambeno - poslovnog prostora po sistemu ključ u ruke.

Pored kvaliteta izgradnje poseban akcenat stavljamo na stručno i brižno projektovanje, kako bi svaki stan ili lokal bili logično i praktično isplanirani, sa dovoljnim brojem i pravilnim rasporedom prostorija za određenu kvadraturu, a sve to zbog lakšeg, komforniijeg i lepšeg života budućih vlasnika.

O nama
4978 čitanja · Štampaj
Ponuda stanova
za osobe sa posebnim potrebama
(invalidi i teško pokretni)


do 45 m2

45 m2 - 70 m2

70 m2 - 100 m2

preko 100 m2

###############
AKCIJA U TOKU
###############
spacer
Projektovanje i nadzor
Ozakonjenje objekata, projektovanje, nadzor, konsalting i izgradnja stambenih i poslovnih objekata
spacer
Tražite investitora...?
Budite naš partner!

Ukoliko u svom vlasništvu imate plac na nekoj atraktivnoj lokaciji na kojoj postoje uslovi za izgradnju - javite nam se.

spacer
Kontakt
M INVEST d.o.o.

Ul. Kosovska 97, lokal br.3
37000 Kruševac
037/421-200
037/421-202
064/0014488
kontakt@minvest-krusevac.com

Zakažite razgovor...
spacer
Zakup poslovnog prostora


Želite da zakupite poslovni prostor na atraktivnim lokacijama u Kruševcu? Pogledajte našu aktuelnu ponudu...

spacer