Spoljna stolarija
Na poslovnim delovima objekta ugrađujemo aluminijumsku stolariju sa termo prekidom, a na stambenim delovima objekta ugrađujemo petokomornu pvc stolariju (proizvođač i kod pvc i kod aluminijumske stolarije se menjao od objekta do objekta)

  

Konkretno za aktuelni objekat u ul. Nova Kosovska bb (preko puta otvorenih bazena), u poslovnom delu je ugrađena aluminijumska stolarija sa prekidom termičkog mosta - ALUMIL M 11000, ALUTERM PLUS, eloksiran u prirodnoj boji Al. Vrata su opremljena svim potrebnim okovima (šarkama, bravama sa cilindrima, kvakama i kvalitetnim EDPM zaptivačima), a ispuna je sa termopan staklom 4+12+4 flot.

U stambenom delu objekta ugrađena je PVC petokomorna stolarija marke SCHUCO, CORONA CT 70 AS EURO, u beloj boji. Zastakljena je termo staklom 4+15+4, flot kvaliteta. Prozori su snabdeveni svim potrebnim okovima marke ROTO, klase 1 i Al solbankom.

Sva spoljna stolarija je postavljena na slepim štokovima, tako da se stolarija ugrađuje posle malterisanja i fasade kako bi se izbegla oštećenja stolarije kao što su: razne ogrebotine, pucanja i ulubljenja profila ili stakla, oštećenja mehanizama prozora i vrata nastalih najčešće upadanjem materijala prilikom malteracije ili izrade fasade.
3135 čitanja · Štampaj
Ponuda stanova
za osobe sa posebnim potrebama
(invalidi i teško pokretni)


do 45 m2

45 m2 - 70 m2

70 m2 - 100 m2

preko 100 m2

###############
AKCIJA U TOKU
###############
spacer
Projektovanje i nadzor
Ozakonjenje objekata, projektovanje, nadzor, konsalting i izgradnja stambenih i poslovnih objekata
spacer
Tražite investitora...?
Budite naš partner!

Ukoliko u svom vlasništvu imate plac na nekoj atraktivnoj lokaciji na kojoj postoje uslovi za izgradnju - javite nam se.

spacer
Kontakt
M INVEST d.o.o.

Ul. Kosovska 97, lokal br.3
37000 Kruševac
037/421-200
037/421-202
064/0014488
kontakt@minvest-krusevac.com

Zakažite razgovor...
spacer
Zakup poslovnog prostora


Želite da zakupite poslovni prostor na atraktivnim lokacijama u Kruševcu? Pogledajte našu aktuelnu ponudu...

spacer