Parket
U prethodnim objektima smo ugrađivali bukov parket prve S klase, sa širokim bukovim lajsnama i kvalitetnim završnim lakiranjem.


Iako smo zadovoljni kvalitetnim izgledom do sada rađenog bukovog klasičnog parketa, želimo da stalno unapređujemo kvalitet gradnje, tako da smo odlučili da u novom objektu ugradimo parket vodeće firme u proizvodnji svih vrsta podova "tarkett". Oslonivši se na brend kao što je "tarkett" izabrali smo njihov parket – SALSA BUKVA ORIGINAL PL TL 2272 prve klase sa odgovarajućom lajsnom WE BUKVA ORIGINAL PL 60x16x2400 i odgovarajućom podlogom TARKOFLEX WE 3 mm. Oznaka PL znači da je parket izlakiran veoma otpornim petoslojnim sjajnim proteko lakom, sušenim pod UV lampama. Oznaka TL znači da je sistem veze između dasaka T-lock, čvrst spoj koji ne dozvoljava razdvajanje dasaka. Ovaj parket postavljamo plivajućim sistemom, na idealno ravnoj, čvrstoj i suvoj podlozi (cementni estrih), što je osnovni preduslov za postavljanje parketa i njegov kvalitetan i dug životni vek.


5912 čitanja · Štampaj
Ponuda stanova
za osobe sa posebnim potrebama
(invalidi i teško pokretni)


do 45 m2

45 m2 - 70 m2

70 m2 - 100 m2

preko 100 m2

###############
AKCIJA U TOKU
###############
spacer
Projektovanje i nadzor
Ozakonjenje objekata, projektovanje, nadzor, konsalting i izgradnja stambenih i poslovnih objekata
spacer
Tražite investitora...?
Budite naš partner!

Ukoliko u svom vlasništvu imate plac na nekoj atraktivnoj lokaciji na kojoj postoje uslovi za izgradnju - javite nam se.

spacer
Kontakt
M INVEST d.o.o.

Ul. Kosovska 97, lokal br.3
37000 Kruševac
037/421-200
037/421-202
064/0014488
kontakt@minvest-krusevac.com

Zakažite razgovor...
spacer
Zakup poslovnog prostora


Želite da zakupite poslovni prostor na atraktivnim lokacijama u Kruševcu? Pogledajte našu aktuelnu ponudu...

spacer