Ravnajući sloj
Kvalitet ravnajućeg sloja je vrlo bitan kod postavlljanja bilo koje vrste poda, bilo da je to lepljenje keramike, nekih PVC podloga, laminate, a naročito je važno kod parketa. Ravnajući sloj treba da bude idealno ravan, čvrst i suv, kako bi se moglo odraditi kvalitetno postavljanje bilo koje podloge, a naročito parketa, jer je dobar ravnajući sloj osnovni preduslov za postavljanje parketa i njegov kvalitetan i dug životni vek.

Izrada ravnajućeg sloja je veoma zahtevan posao i nije ni malo lak, osnovni materijali su pesak i cement koji se mešaju u specijalnoj mašini, i dobijena smeša se pod pritiskom šalje kroz crevo do prostorije gde se vrše radovi. PVC folija i stiropor koji služe kao zvučna i toplotna izolacija, su veoma važni u ugradnji cementne košuljice. Razastiranje materijala po prostoriji koja se radi se vrši ručno uz nivelisanje aluminijumskim ravnjačama. U završnoj fazi izrade ravnajućeg sloja raspoređena smeša se obrađuje mašinom koja rotira metalni tanjir koji glača postavljenu smešu, dok ne postane perfektno glatka.
11649 čitanja · Štampaj
Ponuda stanova
za osobe sa posebnim potrebama
(invalidi i teško pokretni)


do 45 m2

45 m2 - 70 m2

70 m2 - 100 m2

preko 100 m2

###############
AKCIJA U TOKU
###############
spacer
Projektovanje i nadzor
Ozakonjenje objekata, projektovanje, nadzor, konsalting i izgradnja stambenih i poslovnih objekata
spacer
Tražite investitora...?
Budite naš partner!

Ukoliko u svom vlasništvu imate plac na nekoj atraktivnoj lokaciji na kojoj postoje uslovi za izgradnju - javite nam se.

spacer
Kontakt
M INVEST d.o.o.

Ul. Kosovska 97, lokal br.3
37000 Kruševac
037/421-200
037/421-202
064/0014488
kontakt@minvest-krusevac.com

Zakažite razgovor...
spacer
Zakup poslovnog prostora


Želite da zakupite poslovni prostor na atraktivnim lokacijama u Kruševcu? Pogledajte našu aktuelnu ponudu...

spacer